From 1ae0306a3cf2ea27f60b2d205789994d260c2cce Mon Sep 17 00:00:00 2001 From: Christian Grothoff Date: Sun, 11 Oct 2020 13:29:45 +0200 Subject: add i18n FSFS --- talermerchantdemos/blog/articles/ro/gnutella.html | 120 ++++++++++++++++++++++ 1 file changed, 120 insertions(+) create mode 100644 talermerchantdemos/blog/articles/ro/gnutella.html (limited to 'talermerchantdemos/blog/articles/ro/gnutella.html') diff --git a/talermerchantdemos/blog/articles/ro/gnutella.html b/talermerchantdemos/blog/articles/ro/gnutella.html new file mode 100644 index 0000000..26bcafb --- /dev/null +++ b/talermerchantdemos/blog/articles/ro/gnutella.html @@ -0,0 +1,120 @@ + + + + + + +Referitor la Gnutella - Proiectul GNU - Free Software Foundation + + + + +

Referitor la Gnutella

+ +

+„Gnutella” nu este de fapt software GNU, si nu putem +fi siguri ca este de fapt software +liber. De fapt, este extrem de dificila gasirea de informatii despre +program. Poate ca programatorii initiali au ales numele deoarece au dorit +sa-l faca program GNU intr-o zi dar angajatorii lor au eliminat proiectul si +nu se pare sa fi fost distribuit ca software liber. Pentru mai multe +informaţii, a se vedea articolul Wikipedia.

+ +

+Exista mai multe programe libere care sunt proiectate sa foloseasca acelasi +protocol ca si Gnutella, cum ar fi Gtk-Gnutella, Mutella, si Gnucleus. Va rugam sa +tineti cont ca , de asemenea, nici unul din aceste programe nu este oficial +software GNU.

+ +

+Free Software Foundation este preocupata de libertatea de a copia si a +schimba software; muzica este in afara scopului nostru. Dar sunt asemanari +partiale in problemele de etica intre copierea de software si copierea unor +inregistrari muzicale. Unele articole din directorul filosofie sunt legate +de probleme in ceea ce priveste copiatul si a altor lucruri in afara de +programe. Unele din articolele +altor persoane catre care avem link-uri sunt de asemenea relevante.

+ +

+Indiferent de tipul informatiei publicate ce este pusa la dispozitia +tuturor, le cerem oamenilor sa respinga ideea ca unele persoane sau companii +au dreptul natural de a interzice punerea in comun si de a dicta exact modul +in care publicul il poate folosi. Chiar si sistemul legislativ al SUA respinge in mod expres +aceasta idee antisociala.

+
+ + +
+ + + + + + + + -- cgit v1.2.3